AEFG‎ > ‎

Ara toca lluita!

28 de nov. 2011, 10:36 publicada per Marcel Alabert   [ actualitzat el 2 de des. 2011, 6:55 ]

Després de les negatives del professorat davant la possible organització de la festa de nadal per part de la associació (la qual cosa la faria molt més propera als alumnes) i també davant la obertura permanentment dels lavabos cal prendre accions.

Cal que se sàpiga que no estem demanant la lluna en un cove i que tot el que proposem és perfectament raonable. Pel que fa les festes, i pel que sabem, a la majoria d'instituts amb associació d'estudiants, és aquesta qui les organitza, i no un grup de professorat que ens té quasi "encadenats" dues hores a una cadira. Crec que es pot comprendre l'òptica del professorat, clar per a ells és més fàcil fer-ho així. I de fet per a nosaltres també seria més fàcil no fer res i quedar-nos de braços plegats. Però de vegades el camí més fàcil no és el millor, ni el més productiu, ni el més divertit... i podria seguir.

Per això us demanem que vingueu a les reunions de l'associació, per així tenir més pes i que s'escolti la nostre veu, que, en certs aspectes, crec que és força més interessant i "progre" que la d'alguns professors.

Animem també, i especialment, als delegats a unir-se a l'associació, per així posar en contacte els dos col·lectius i fer més força. Tots units fem + força ;) !!!


SALUT I GUERRA AL SECTARISME.

Comments