<< Pàgina d'inici‎ > ‎Qui som‎ > ‎Projectes‎ > ‎

Projecte aprenentatge i servei

A partir de la col·laboració de Fundació Adsis amb lInstitut Francisco de Goya i la proposta del Consorci dEducació de Barcelona dimpulsar, durant el curs acadèmic 20132014, el Pla pilot dImpuls al Servei Comunitari del Departament dEducació de la Generalitat de Catalunya, es va realitzar una primera experiència, que va resultar força positiva. 

Durant el curs 2014-15 el projecte es planteja amb la col·laboració de dues entitats que aborden una mateixa problemàtica de maneres diverses:

-      La Fundació Banc dels Aliments, per una banda, amb la intenció d'apropar els/les joves a la realitat que sestà vivint a la ciutat en relació als aliments i a la necessitat de contribuir a la seva recollida perquè més persones puguin tenir aquest dret garantit.

-   La Xarxa d’Aliments de Gràcia, per altra banda, permetrà l’apropament a dinàmiques autogestionades, de barri i reflexives en quant al consumisme.

Aquest projecte es concreta en una part inicial dedicada a la sensibilització sobre la marxa del món (en perspectiva d’EpD), el funcionament econòmic i limpacte que ocasiona en el nostre entorn pròxim; i una segona part més activa (que alhora es divideix en dos etapes) on es duran a terme les campanyes relacionades amb el dret a lalimentació bàsica.

L'alumnat implicat en el projecte és el de 3r d'ESO i es vehicula essencialment a través de la matèria Educació per la Ciutadania.

Comments