Secretaria‎ > ‎

Informació general

Durant el curs es fan diverses sortides i es compra  material específic (llibres de lectura, material pels CV, dossiers extra...).
La majoria de les famílies teniu domiciliats els pagaments i, per tant, es faran els cobraments trimestrals directament:

    La primera quinzena de novembre: 40 €
    La segona quinzena de gener: 40 €
    La primera quinzena  de juny: el que quedi pendent.

L'ajustament definitiu es durà a terme quan els alumnes deixin el centre, per intentar evitar les comissions que els bancs ens cobren quan registrem qualsevol moviment, sobretot quan es tracta de bancs o caixes que no són el mateix amb qui nosaltres treballem.

Les famílies que no han domiciliat els pagaments han d'anar fent efectiu els imports de les despeses que vagin esdevenint i que poden anar consultant a la web.

Penseu que quan un alumne no ha avisat que no pot anar a una sortida de manera justificada i amb prou antelació, la despesa es produeix i, per tant, el cobrament s'ha de fer efectiu.

Els cobraments d'algunes sortides específiques (esquiada, activitats alternatives, viatge final de curs...) es domiciliaran com es determini en cada moment.